Најава : Конференција за новиот Закон за општа управна постапка

Скопје, 21 јануари 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 22 јануари 2014 година, среда, ќе има обраќање на Конференцијата за два иновативни елементи од новиот Закон за општата управна постапка.

Настанот ќе се одржи во Хипериум / МИДА Бизнис центарот во Скопје, на бул. Осми Септември бр.16, а во 10.15 часот е предвидена изјава од министерот Ивановски за медиумите.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација