Најава : Промоција на Системот за управување со учењето (LMS)

Скопје, 22 јануари 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 23 јануари 2014 година, четврток, на прес-конференција ќе го претстави Системот за управување со учењето (LMS) за сите државни службеници.

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација, со почеток во 12.30 часот.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација