Најава : Презентација на проектот за мониторинг на регионалните телевизии

Скопје, 4 февруари 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, заедно со претседателот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, Зоран Трајчевски и генералниот и извршен директор на телекомуникацискиот оператор „Оне“, Цирил Кафол, ќе одржат прес-конференција на тема „Презентација на проектот за мониторинг на регионалните телевизии“.

Настанот ќе се одржи на 5 февруари 2014 година (среда), во 12.00 часот, во салата за состаноци на Агенцијата за аудио и aудиовизуелни медиумски услуги.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација