Најава : Промоција на публикацијата “Стандардите за управување со човечки ресурси”

Скопје, 17 февруари 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, ќе се обрати на промоцијата на второто ревидирано издание на публикацијата “Стандардите за управување со човечки ресурси”.

Настанот ќе се одржи на 18 февруари 2014 година, вторник, со почеток од 12.00 часот, во Едукативниот центар М6.

На промоцијата учество ќе земат заменик министерот за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска и амбасадорот на Обединетото Кралство, Кристофер Ивон.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација