Најава : Промоција на новиот концепт за е-седница

Скопје, 22 февруари 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и заменик на претседателот на Владата на Република Македонија, Владимир Пешевски, на 23 февруари 2014 година, недела, ќе го промовираат новиот концепт за е-седница (мултиплатформски систем за колаборација за е – седница).

Настанот ќе се одржи во Дебатната сала на Владата на Република Македонија, со почеток во 11.00 часот.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација