Промоција на компаниите регистрари на националниот домен .mk

Скопје, 24 февруари 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и директорот на Македонската академска истражувачка мрежа (МАРНЕТ), Сашо Димитријоски, на 25 февруари 2014 година, вторник, во 11.00 часот, ќе ги промовираат компаниите регистрари на националниот домен .mk, со што се обезбедува либерализација на пазарот на домени.

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација