Најава : Ивановски на втората Goclick и Google конференција за современ маркетинг во Македонија

Скопје, 10 март 2014

На покана на Сојузот на стопански комори и маркетинг агенцијата Goclick и Google, министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, ќе има обраќање на втората Goclick и Google конференција за современ маркетинг во Македонија.

Настанот ќе се одржи на 11 март 2014 година, вторник, во 10.00 часот, во Конгресниот центар Ера на Скопски Саем.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација