Најава : Предавање на министерот Ивановски пред студентите на ФИНКИ

Скопје, 13 март 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 14 март 2014 година, петок, ќе одржи предавање пред студентите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ), на тема „Бенефитите од искористувањето на Отворените податоци„.

Настанот ќе се одржи во амфитеатарот на факултетот со почеток во 10.00 часот.

 

 

Односи со јавноста

при МИОА