Арсовска Томовска на одбележувањето на третиот роденден на ФИНКИ

Скопје, 30 март 2014

По повод одбележувањето на третиот роденден на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство - ФИНКИ, заменик министерот за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска, ќе има обраќање на свеченоста, која се организира на 31 март 2014 година, понеделник, со почеток во 11.00 часот.

Настанот ќе се одржи во Драмскиот театар во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација