ИТ обука за развој на HTML5 апликации

Скопје, 10 април 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 11 април 2014 година, петок, во 10.00 часот, ќе го отвори настанот за ИТ обука за развој на HTML5 апликации, менторирано од страна на тренинг експерти од корпорацијата Intel.

Настанот ќе се одржи во Музејот на македонската борба за државност и самостојност во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација