Меѓународен натпревар NASA Space Apps Change 2014

Скопје, 10 април 2014

Заменик министерот за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска , на 11 април 2014 година, петок, во 13.00 часот, ќе се обрати на официјалното отворање на меѓународниот натпревар NASA Space Apps Change 2014.

Настанот ќе се одржи во просториите на New Men’s Business Accelerator во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација