Презентација на ,,Македонскиот информативен систем за шумски пожари“

Скопје, 15 април 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 16 април 2014 година, среда, во 11.00 часот, ќе се обрати на презентацијата на „Македонскиот информативен систем за шумски пожари“, во организација на Центарот за управување со кризи и со поддршка на Агенцијата за меѓународна соработка на Јапонија (JICA).

Настанот ќе се одржи во Kонгресниот Центар на Скопски саем.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација