Ивановски во посета на ОУ „Климент Охридски„ во Битола

Скопје, 16 април 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 17 април 2014 година, четврток, во 13.00 часот, ќе го посети ОУ „Климент Охридски„ во Битола, каде ќе се информира за начинот на изведување на наставата со помош на користењето на компјутерите со екран на допир, како дел од новата технологија на Intel Classmate PC.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација