Меморандум за соработка на ИКТ комората со Информатичките факултети

Скопје, 29 април 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 30 април 2014 година, среда, во 12.00 часот, ќе се обрати на потпишувањето на Меморандумот за соработка на ИКТ комората при Сојузот на стопански комори со Информатичките факултети во Република Македонија.

Настанот ќе се одржи во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација