Арсовска Томовска на 70-та средба на правниците во Охрид

Скопје, 7 мај 2014

Заменик министерот за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска, на 8 мај 2014 година, четврток, ќе се обрати на 70-та средба на правниците во организација на Здружението на правници на Република Македонија.

Настанот ќе се одржи во хотел Метропол Езерски комплекс во Охрид, со почеток во 10.30 часот.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација