Ивановски на Microsoft Youthspark настанот за ИКТ вештини

Скопје, 20 мај 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 21 мај 2014 година, среда, во 10.00 часот, ќе се обрати на настанот Microsoft Youthspark Live Event, во организација на Microsoft Македонија и во соработка со Центарот за иновации, чија цел е да им се помогне на младите луѓе со ИКТ знаења и вештини.

Настанот ќе се одржи во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација