Доделување на наградите од натпреварот за развој на HTML5 апликации

Скопје, 8 јуни 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 9 јуни 2014 година, понеделник, во 10.30 часот, ќе ги додели наградите од натпреварот за развој на HTML5 апликации, организиран од страна на Министерството за информатичко општество и администрација и во соработка со корпорацијата Intel.

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација