Најава : Промоција на проектот "Компјутери за социјално ранливите категории"

Скопје, 25 јуни 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и Претседателот на ИКТ комората при Сојузот на Стопански Комори на Република Македонија, Саша Огненовски, на 26 јуни 2014 година, четврток, во 10.00 часот, ќе го промовираат проектот "Компјутери за социјално ранливите категории".

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација