Најава : Започнување на циклус обуки за Системот на управување на компетенции

Скопје, 30 јуни 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, и амбасадорот на Обединетото Кралство во Република Македонија, Едмунд Гарет, на први јули, вторник, во 9.00 часот, ќе одржат прес конференција за започнувањето на циклусот обуки за системот на управување на компетенции кој се спроведува во рамките на проектот „Поддршка на реформите во јавната администрација“ поддржан од Британската амбасада.

Настанот ќе се одржи во хотелот „ТЦЦ Гранд Плаза“ во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација