Најава за прес-конференција

Скопје, 1 јули 2014

Министрите за информатичко општество и администрација, и за труд и социјална политика, Иво Ивановски и Диме Спасов, на 2 јули 2014 година, среда, во 10.30 часот, ќе одржат заедничка прес-конференција за владината мерка за ослободување од плаќање на радиодифузната такса за социјално ранливите категории.

Настанот ќе се одржи во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација