Најава : Систем за електронско управување со документи

Скопје, 6 јули 2014

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 7 јули 2014 година, понеделник, во 10.00 часот, ќе го претстави напредокот на проектот - Систем за електронско управување со документи.

Настанот ќе се одржи во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација