Најава : Арсовска Томовска на Меѓународната конференција за човечки ресурси

Скопје, 2 октомври 2014 година

Заменик министерот за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска, на 3 октомври 2014 година, петок, во 09.30 часот, ќе ja отвори шестата по ред Меѓународна конференција за човечки ресурси, која е во организација на Македонската асоцијација за човечки ресурси.

Настанот ќе се одржи во М6 Едукативниот Центар во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација