Најава : Ивановски на средба со Генералниот секретар на Советот на Европа

Скопје, 12 октомври 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 13 октомври 2014 година, понеделник, во Стразбур ќе оствари средба со Генералниот секретар на Советот на Европа, Торбјорн Јагланд.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација