Најава : Сертификат за информациски системи за ФЗОМ

Скопје, 20 октомври 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 21 октомври 2014година, вторник, во 11.00 часот, на директорот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, Маја Парнарџиева Змејкова, ќе и го врачи Сертификатот за информациски системи.

Настанот ќе се одржи во просториите на Фондот за здравствено осигурување.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација