Најава : Европски ден на претприемачот и СЕЕИТА и МАСИТ Отворени денови

Скопје, 28 октомври 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 29 октомври 2014 година, среда, во 12.30 часот, ќе се обрати на конференцијата „Европски ден на претприемачот и СЕЕИТА и МАСИТ Отворени денови„.

Настанот ќе се одржи во хотелот Александар Палас во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација