Најава : Петта годишна министерска средба на Регионалнатa школa за jавна aдминистрација (ReSPA)

Скопје, 30 октомври 2014 година

Регионалнатa школa за jавна aдминистрација (ReSPA) на 31 октомври, петок, во хотелот Холидеј Ин во Скопје, ја организира Петтата годишна средба на министерско ниво на која ќе учествуваат министри од шест земји од регионот задолжени за реформи на јавната администрација и процесите на европска интеграција. Домаќин на состанокот е министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски.

Во 13.00 часот, закажана е прес-конференција на министерот Ивановски и директорот на РеСПА, Суад Мушиќ.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација