Најава : Ивановски во работна посета на Делчево

Скопје, 5 ноември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 6 ноември 2014 година, четврток, во 12.00 часот, во локалната самоуправа на Делчево ќе оствари работна средба со градоначалникот на општината, Дарко Шехтански.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација