Најава : Ивановски на втората Microsoft Public Sector Industry конференција

Скопје, 17 ноември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 18 ноември 2014 година, вторник, ќе се обрати на втората Microsoft Public Sector Industry конференција, која ќе се одржи во Музејот на револуционерната борба во Скопје. Во 10.00 часот, предвидени се изјави за медиумите.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација