Најава : Ивановски на основањето на Македонската медиумска асоцијација

Скопје, 24 ноември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 25 ноември 2014 година, вторник, во 11.00 часот, ќе се обрати на основањето на Македонската медиумска асоцијација. Настанот ќе се одржи во Стопанската Комора на Македонија.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација