Најава : Тркалезна маса за одлив на работна сила од ИКТ секторот

Скопје, 3 декември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 4 декември 2014 година, четврток, во 12.00 часот, ќе се обрати на тркалезната маса на тема „Одлив на работна сила од ИКТ секторот„. Настанот ќе се одржи во амфитеатарот на ФИНКИ, а е во организација на ИКТ комората при Сојузот на стопански комори на Македонија.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација