Најава : Ивановски на практичната работилница Code App Level Up 2

Скопје, 8 декември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 9 декември 2014 година, вторник, во 10.00 часот, ќе го отвори годинешното издание на семинарот/ практична работилница Code App Level Up 2. Настанот ќе се одржи во амфитеатарот на ФИНКИ (Технoлошко-металуршки факултет).

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација