Најава : Завршна конференција на ЕУ Проектот за техничка помош на МИОА

Скопје, 8 декември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 9 декември 2014 година, вторник, во 14.30 часот, ќе се обрати на Завршната конференција на ЕУ Проектот „Техничка помош на МИОА и зајакнување на имплементацијата на Националниот систем за координација на обуки„. Настанот ќе се одржи во ЕУ Инфо Центарот во Скопје, а на него ќе се обрати и шефот на делегацијата на ЕУ, Аиво Орав.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација