Најава : Ивановски на меѓународната конференција е–Општество.мk

Скопје, 10 декември 2014 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 11 декември 2014 година, четврток, во 10.00 часот, ќе се обрати на десеттата меѓународна конференција е–Општество.мк.

Настанот ќе се одржи во просториите на Сити Хол.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација