Најава : Промоција на Системот за микроучење во Центарот за обука при МВР

Скопје, 20 јануари 2015 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 21 јануари 2015 година, среда, во 11.00 часот, ќе се обрати на промовирањето на Системот за микроучење во државната служба.

Настанот ќе се одржи во Центарот за обука при МВР во Идризово.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација