Најава : Промоција на веб порталот Администрација.мк

Скопје, 8 февруари 2015 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 9 февруари 2015 година, понеделник, во 13.00 часот, ќе го промовира новиот веб портал Администрација.мк.

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација