Најава : Потпишување на Меморандум за соработка со Microsoft

Скопје, 8 март 2015 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и генералниот директор на Microsoft – Скопје, Стефан Плавјански, на 9 март 2015 година, понеделник, во 12.00 часот, ќе го потпишат Меморандумот за соработка во областа на образованието.

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација