Најава : Состанок со компании од ИКТ Комората при ССК

Скопје, 9 март 2015 година

Министерот и заменик министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и Марта Арсовска Томовска, на 10 март 2015 година, вторник, во 13.00 часот, ќе одржат состанок со компании од ИКТ комората при Сојузот на стопански комори. На средбата учество ќе земат и претседателот на ССК, Данела Арсовска и претседателот на ИКТ Комората, Саша Огненовски.

Настанот ќе се одржи во хотелот Импексел 2 во Скопје.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација