Најава : Работен состанок со ИКТ компании членки на МАСИТ

Скопје, 15 март 2015 година

Министерот и заменик министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и Марта Арсовска Томовска, на 16 март 2015 година, понеделник, во 11.00 часот, ќе одржат работен состанок со претставници на компаниите од ИКТ секторот, членки на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ.

Настанот ќе се одржи во просториите на МАСИТ.

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација