Најава : Ивановски на „Конференцијата за едукативниот пристап кон предизвиците од заштита на приватноста”

Скопје, 21 јуни 2015 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски, на 21 јуни 2015 година, недела, во 18.30 часот, ќе се обрати на меѓународната конференција „Конференција за едукативниот пристап кон предизвиците од заштита на приватноста”, а по повод десетгодишнината од постоењето на Дирекцијата за заштита на личните податоци.

Настанот ќе се одржи во хотелот Холидеј Ин во Скопје.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација