Најава : Доделување на наградите за најуспешните апликации на Open Data Hackathon натпреварот

Скопје, 29 јуни 2015 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и генералниот директор на Мајкрософт во Скопје, Стефан Плавјански, на 30 јуни 2015 година, вторник, во 10.30 часот, ќе ги доделат наградите за најуспешните апликации на Open Data Hackathon натпреварот.

Настанот ќе се одржи во Канцеларијата на Мајкрософт во Скопје (бул. Партизански одреди бр.62 – Лептокарија).

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација