Најава : Јавна расправа за Предлог – Краткорочната ИKТ Стратегија 2016 – 2017

Скопје, 14 јули 2015 година

Министерството за информатичко општество и администрација организира јавна расправа за Предлог – Краткорочната ИKТ Стратегија 2016 – 2017 и нејзиниот Акциски план.

Јавната расправа ќе се одржи на 15 јули 2015 година, среда, во 10.00 часот, во Стопанската Комора на Македонија (ул. Димитрие Чуповски бр. 13, Скопје, сала 4 на 5-ти кат).

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација