Најава : Јавна дебата „Потребни реформи во јавниот радиодифузен сервис„.

Скопје, 19 јули 2015 година

Министерството за информатичко општество и администрација организира јавна дебата на тема „Потребни реформи во јавниот радиодифузен сервис„.

Јавната дебата ќе се одржи на 20 јули 2015 година, понеделник, во 12.00 часот, во Агенцијата за електронски комуникации.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација