Најава : Прес-конференција за учеството на Република Македонија во програмата „Креативна Европа„.

Скопје, 3 август 2015 година

Министрите за информатичко општество и администрација и за култура, Иво Ивановски и Елизабета Канческа Милевска, на 4 август 2015 година, вторник, во 10.00 часот, ќе одржат заедничка прес-конференција за учеството на Република Македонија во потпрограмата „Медиа„ во рамките на програмата „Креативна Европа„.

Настанот ќе се одржи во Порта Македонија во Скопје.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација