Најава: Арсовска Томовска на конференцијата ,,ИКТ во Агробизнисот"

Скопје, 24 ноември 2015 година

Mинистерот за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре, на 25. ноември (среда) ќе се обрати на отворањето на дводневната конференција ,,ИКТ во Агробизнисот", во организација на МАСИТ- Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии.

Настанот ќе се одржи во хотелот ,,Александар Палас" во Скопје, со почеток во 09.00 часот.

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација