Најава: Обраќање на Арсовска Томовска на работилница организирана од ЗНМ

Скопје, 9 декември 2015 година

Министерот за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска утре, 10.12.2015 (четврток) ќе се обрати на работилницата на тема: „Безбедноста и слободата на новинарите на Македонија“, во организација на Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ).

 

Настанот ќе се одржи во Клубот на новинари, Скопје, со почеток во 11.00 часот.

 

 

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација