Најава

Скопје, 17 декември 2015 година

Министерот за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре (петок) 18.12.2015 во 10.30 часот ќе се обрати на настанот ,,Понатамошен развој и финансиска одржливост на граѓанскиот сектор”, промоција на договорите за грант од ИПА 2011. На настанот кој ќе се одржи во ЕУ Инфо центарот, обраќање ќе има и шефот на делегацијата на Европската Унија, Аиво Орав.

 

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација