Најава: Арсовска Томовска на работен состанок со Фатмир Бесими

Скопје, 20 декември 2015

Министерот за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска во понеделник 21.12.2015, ќе одржи работен состанок со Вицепремиерот задолжен за европски прашања Фатмир Бесими, посветен на планот активности за реализација на итните реформски приоритети во однос на европските интеграции.

 Пред состанокот, во 12.00 часот предвидени се изјави за медиумите, во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација.

 

Односи со јавноста при Министерството за информатичко општество и администрација