Најава: Арсовска Томовска ќе го отвори Саемот за вработување и пракса ,,Контакт 2016“.

Скопје, 3 -ти април 2016 година

Министерот за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре (понеделник) 04. април 2016 година, ќе го отвори Саемот за вработување и пракса ,,Контакт 2016“. Настанот ќе се одржи во Амфитеатарот на Факултетот за електротехника и информациски технологии – ФЕИТ и Машинскиот факултет – МФС, со почеток во 11:00 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација