НАЈАВА: Арсовска Томовска на Вториот форум за Отворено владино партнерство

Скопје, 1 ноември 2016 година

Министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре, 2. ноември 2016 година, ќе се обрати на Вториот форум за Отворено владино партнерство, во организација на Центарот за истражување и креирање политики.

Настанот ќе се одржи во хотел Континентал, Скопје, со почеток во 10:00 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација