Арсовска Томовска ќе се обрати на регионалната конференција „ИКТ во агробизнисот“

Скопје , 22 ноември 2016 година

Министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска утре, 23 ноември 2016 година, ќе се обрати на отворањето на регионалната конференција „ИКТ во агробизнисот“, во организација на МАСИТ (Стопанска Комора за информатички и комуникациски технологии).

Настанот ќе се одржи во хотел Александар Палас, со почеток во 9.30 часот.

 

 

Односи со јавноста при

Министерството за информатичко општество и администрација